Pitanje za veliku NAGRADU!!!

Pitanje: Ko unosi đubre?
Odg: ? (I osvoji!!!)

Egozicna Destinacija: Fojnica (Luka)

Vjeveričiji vratovi s Dvojnim Ceom


Odmah počinjemo sa sastojcima za jelo:


6-7 vjeverica
(možete ih hvatati strijelom, maljem, plinskom bocom, heftaricom a ako vam je mrsko tu su uvijek crnci koji će uhvatiti i viška).





5-6 Dvojni Ceova
(Dvojni Ce tetrapačirani sok, njeg poljevate ozgo na vratove)

Slamke i tetrapakovi
(To će vam ostati od Dvojni Ceova i to se da veoma dobro iskoristiti, stavite to sve u mašinu za mljevenje paradajza i meljite. Dobivenu smjesu stavite u tanjir i poslužite crncima ili jevrejima ne znam šta tačno držite).

Vrat
(od vjeverica uzimamo samo vratove a ostatak bacamo Bobiju iza kuće)

Jelo pržiti na 13 litara ulja i na temperaturi od 736,7 stepeni Celzijusa.


Dobar tek. Dabogda' vam prisjelo! :D