To je pitanje koje se često postavlja u trgovačkim namjenama, naime hibridni kukuruzi su kukuruzi koji su hibridni što ih čini hibridnim. Ima raznih vrsta kukuruza ima onih od 1 KM i od 1.25 KM, jedni se jedu a i drugi se također jedu. Ovi prvi dođu u foliji a ovi drugi dođu zapakovani u foliji.
Hibridni kukuruzi se sastoje od:
1. Kravljeg hmelja
2. Izopačenih kristalnih čelija od Izine djece
3. Hafifnog variva
4. Tkiva bubrega abortirane djece
5. Vjeveričijeg izmeta
6. Vode koja izađe iz pupka
Hibridni kukuruz možemo spremiti tako što ga stavimo u ulje na temperaturi od -1°C onda kukuruz pobijeli i počne izbacivati čudne rupice na sebi poslije toga povećamo temperaturu ulja na 24°C i onda će kukuruz da dobije crnu boju ako dobije tu boju taj kukuruz možete bacit ne služi vam nizašta osim da se kravi dadne.